2016. április 18., hétfő

Esther és Jerry Hicks könyvek magyarul, bemutatás

Esther és Jerry Hicks könyvek




Esther és Jerry Hicks könyvek magyarul, bemutatás



Abraham Hicks könyvek bemutatás


Esther és Jerry Hicks könyvek a 2000-es években kezdtek el gyarapodni és nagyban terjedni, pedig már a 80-as évek második felében megjelent első könyvük. Esther Hicks 1986-tól működik médiumként, amikor is az Abraham –nak nevezett szellemvilági lénycsoport közvetít általa.



Tőlük származik a vonzás törvénye, és a vele kapcsolatos gondolkodásmód. A 2000-es években elkészült Titok című film alapja is ez, azonban a végső filmverzióból ők sajnos kimaradtak (illetve Esther megszólal benne néhányszor). Nem mellékesen a film elég felszínes maradt, így történhetett meg, hogy sokan csak tetszetős elméletnek tartják a vonzás törvényét, mert nem ismerik a működésének alapelveit. (ld. kiegészítésképpen: Pozitív gondolkodás fejlesztés)




Esther és Jerry Hicks könyvek magyarul


Esther és Jerry Hicks könyvei mintegy határsávon vannak az önfejlesztő és a spirituális irodalom között. A gondolkodásmód és a metafizika eme ötvözése, hatékony kezelése a fizikai és energetikai világnak. Abraham Hicks magyarul ma már igen keresett az interneten, sokan feltöltődnek általuk.
Az Esther és Jerry Hicks könyvek alapja és lényege a vonzás törvénye, mely szerint a hasonló rezgések hasonló eseményeket és dolgokat vonzanak. Az emberi lény olyan élményeket tapasztal meg, amelyek legbelső érzéseivel összhangban vannak. Ők indították el a vonzás törvénye könyvek típusát.
Az Abraham-Hicks könyvek egyik legjobb sorozata a Sara könyvek. Ezek a gyermekek számára (is) készült kisregények Sara – és később barátai – történetein keresztül mutatják be a vonzás törvényének gyakorlati működését. Szerintem zseniálisak, és felnőttként is szívesen olvasgatom őket.





Abraham-Hicks könyvek ajánló




Az Abraham-Hicks könyvek üzenete

 
Az Abraham-Hicks könyvek és előadások egyik legfontosabb üzenete, hogy az ember nem csak része, hanem társteremtője is a világegyetemnek. Az élet alapja a szabadság és célja az öröm. Az emberi szellem tudatosan választott a fizikai testben való létezés megtapasztalása mellett, de szellemileg örök lény. Érzelmeink jelzik tudati állapotunkat és rezgésszintünket, ezek változtatása által hatunk körülményeinkre.
Mindennél fontosabb az, hogy jól érezzük magunkat, mert amíg nem, addig semmi sem fog rendben menni. Mindennek az alapja a belső állapotunk, mert ebből indulnak ki gondolataink, cselekvéseink, és ezáltal életünk körülményei. Abban eltér az agykontroll művektől, hogy nem adott dolog megváltoztatására, hanem a személyes "jól érzésre" fókuszál. Esther Hicks magyarul is olvasható, vagy hallgatható közvetítései tisztába rakják eme dolgokat.
A vonzás törvénye korántsem azt jelenti, hogy ücsörgünk és gondolunk egy általunk vágyott dologra, ami aztán az ölünkbe hullik. Azt jelenti, hogy csak azt kaphatjuk és tapasztalhatjuk meg, amivel már azonos rezgésben vagyunk. Ennek külső folyamata mindig csak következmény. Ez egyébként harmonizál a Brian Tracy műveiben javasoltakkal. is
A régi, karmákra összpontosító spirituális könyvekhez képest a Hicks könyvek felszabadító erejűek, a szabadságra és a saját életünk feletti hatalomra helyezik a hangsúlyt. A „médiumi” irodalomban szintén ismert Seth könyvekhez képest viszont csak töredékével foglalkoznak a dolgoknak, mindent a vonzás törvényére egyszerűsítenek le.
Mindenesetre – mint más szellemvilági közvetítők – az Abraham lénycsoport is pont a megfelelő időben és világkorszakban lépett elő, tudván, mire van az emberiségnek igénye.
  


 

Esher és Jerry Hicks könyvek lista


Új élet 1.   1988
Új élet 2.   1991
Sara and the Foreverness of Friends of a Feather   1995
Kérd és megadatik! 1. - Tanuld meg beteljesíteni vágyaidat!   2004
Kérd és megadatik! 2. - Az elfogadás törvénye   2005
A vonzás törvénye   2006
Az érzelmek megdöbbentő ereje   2007
Salamon beavató meséi   2007
Sara és Seth beavató meséi   2007
Sara és az ezerszavú beszélő bagoly   2008
A bőség törvénye       2008
Manifest Your Desires: 365 Ways to Make Your Dreams a Reality   2008
A kapcsolatok törvénye   2009
Co-creating at Its Best: A Conversation Between Master Teachers   2014




Ha tetszett, nyomj egy lájkot, s ha szeretnéd, hogy mások is megismerjék, meg is oszthatod!




A cikk engedély nélküli felhasználása, másolása esetén a szerző jogi fellépéssel élhet!

Nincsenek megjegyzések:
Write megjegyzés