2022. február 9., szerda

Dean Graziosi Szokások leendő milliomosoknak könyv ajánló

 

Dean Graziosi Szokások leendő milliomosoknak könyv ajánló

 

Dean Graziosi Szokások leendő milliomosoknak könyv 2016-ban jelent meg. Dean Graziosi amerikai ingatlanbefektető, író és tréner, sikeres vállalkozó, üzletember.

 

 

Szokások leendő milliomosoknak könyv tartalom


Hova akarsz eljutni? Tekints vissza a jövőből! Mi a te saját miérted? A valódi miértek megtalálásának 7 szintje. Mi az a „belső gonosz”? Mit tegyél ellene? Mit hagyjál el az életedből. Kiktől szabadulj meg?

Mi a te eddigi történeted? Mit kezdjél most vele. Hogyan élj a benned levő előnyökkel. Bevonzás, meggyőzés és értékesítés. Mi történik az „igen” után. A 10 boldogságszokás. Apróbb tanácsok. A kihívás. A produktivitás szokások.




Dean Graziosi Szokások leendő milliomosoknak ajánló

 

Az első, ami a Szokások leendő milliomosoknak könyv során megfogott, az Joe Stump 7 szint módszere. Ez 7 lépésben ás le a valódi miértek aljára, és ha valaki ezen végigmegy, az elméből a lelke mélyére jut. Vagyis olyan erős érzelmi okokat talál magában, amelyek az igazi indikátorai, hogy azt akarja, ami a célja.

 

Dean Graziosi könyv, idézet, mondás
 

Ugyanebben sokat segít a 100 legjobb kérdés is, amely által szembesülsz önmagaddal. Dean Graziosi több olyan témát érint – kicsit más oldalról, melyeket már részletesen kidolgoztam. Ilyen a figyelemenergia kérdése, vagy a motiváló szavak hatalma is.

A saját történetünk nagyon is jó felvetés, mert mindannyiunk hordozza magában. S ha nem vigyáz, ez határozza meg az életét. Saját negatív énünket gonosznak nevezi, s arról ír, hogyan kerekedhet a másik én felül. Az eladással kapcsolatos gondolatok jók. Bár nem mond újat azokhoz a csodás elvekhez képest, melyeket Dale Carnegie fektetett le a könyveiben, van hasznosítható.

Van pár hatásos történet melyet Dean Graziosi Szokások leendő milliomosoknak könyv lapjain olvastam. Többé-kevésbé hasonlóan működnek a felnőttek és gyermekek abban a tekintetben, ahogyan reagálnak ezekre. Amennyiben azonosulni tudnak velük – különösen a főhőssel – teljesen más megvilágításba kerülhet minden.

Dean gyermekeivel kapcsolatos történetei lenyűgöztek. Amilyen módon elmagyarázta nekik amit akart, hogy azok jobban érezzék magukat, igazán különleges. Főként azért vettem ezt a könyvet, hogy inspiráljon, és a történetekkel meg is adja. A tévés műsorban való szereplése – amikor először úgy érezte, a műsorvezető átnéz felette – tanulságos esemény volt, motiváló kicsengéssel.

A szerző boldogsággal kapcsolatos meglátásai részben harmonizálnak az én boldogság jelenléttel leírt megállapításaimmal. Arról is tesz említést, mi van, ha utáljuk a munkánkat, egyből eszembe jutott, a Tedd azt, amit a legjobban szeretsz és amihez a legjobban értesz kis e-könyvemben a 2000-es évek végén kifejtettem, hogyan kezeljük ezt.

 

Szokások leendő milliomosoknak ajánló

 

Cselekvés szempontjából fontos amit az eredményes produktivitás témájában szépen kifejt Graziosi. A produktivitás szokások segítik az eredményességet, jól fókuszálja a lényeget. Nekem különösen a sikeradó tetszett, bár talán pozitívabb kifejezést is találhatott volna hozzá.

Összességében a Szokások leendő milliomosoknak könyv ajánló lényege, a benne írtak megfogadása! Nem mindegy, ki olvassa, mert nekem például nem igazán volt új benne, de aki most kezdi felépíteni a jövőjét, számára tökéletes lehet. S ha mindezekből tervezett folyamatokat épít, akár több önjáró vállalkozást is felépíthet egymás után.



Ha tetszett, oszd meg másokkal is!



A cikk szerzői jogvédelem alatt áll – copyright © Eyn 2022.02.09. - engedély nélküli felhasználása, másolása tilos.


Nincsenek megjegyzések:
Write megjegyzés